Selasa, 2 Julai 2013

Kehilangan..

Selamat mlm..
Eyja nk cta pasal pa ow...
Ok..ktk org pnah x rasa sunyik??msti pnah nk..ija pun sdg mengalami..mun mok eyh...pusing waktu yg buat kta bhgia..kdg2 jeles ngok org bhagia...sy ingin juak bhgia..knk la x bhgia gik..sy btol2 nk bhgia..sy nk org bhgia kn saya mcm ney sy ngga dlm cta korea...happy ending gi tu...hihiji...saya mmg bhagia dgn keluarga saya..tp saya rasa khlangn sesuatu..adakah saya sdg merindu kan awk..ya!!saya rindukan awk..awk..mncul la lgi mimpi saya...saya mok awk mncul dlm mimpi saya...awk pengubat rindu saya..saya mok nya jdi kenyataan...ya allah kurniakan jodoh yang trbaik buatku..terlalu menginginkan jodoh yang terbaik..
Ok la smpey ctok jak...
#Selamat malam..

Isnin, 24 Jun 2013

Sahabat yg hilang

Saya merindui sahabat saya...gambar yg atas sebelah kiri(Bju kelabu) ada lah kwn baik dri smka shoaw..amat dia..nama nya sabrina....saya amat merindukan dia..ttp saya x twuk cney hala tuju hbgn pershabatan kami..kerana...pada suatu masa...dia tlh membuat saya sebak dan nya molah saya x dihargai..saya twuk..saya bkn kawan yg baik..tp sy mempunyai hati..hakikat nya .saya tramat rindukan dia..tp bila..saya madah saya rindu ngn nya..mesti nya mdh bulak..saya rasa..saya x pnting...mungkin ada kwn yg lbih baik drpd sy tok...saya rindu awk sabrina..saya trlalu trasa dgn kata3 awk ya...awk mok twuk stiap kata2 yg saya pdh dgn awk adalah jujur...xpnah bulak..saya mempunyai hati yg mudah terluka...bila awl berkata cmya dgn saya..saya rasa drik saya x bgus jak kwn dgn awk..sab,saya harap awk brubah..saya rindukan masa kta berporet sama2...saya btol2 rindukan awk...saya harap awk sntiasa berjaya dalam hdup awk...maafkan saya jika saya pnah abaikan awk sabrina...sayang sahabat sya sabrina..

Aku pasrah

Assalamualaikum alll...
Lmk x update 
Ok..cta saya sekarang  saya trima yg saya tak akan memiliki nya..take it positive..i still have allah..allah always by my side..he knows the best for me ...i know..it will kill me inside..but this is my fate..mengagumi tanpa di cintai..allah sntiasa twuk apa dlm hati hambanya...sabor aje la...i love him thats why saya lpaskan dia..saya harap saya menemui org  menyintai saya sebagaiman dia mencintai dri nya sendri..saya bersaba..saya ngakuk..saya rindukan dia..tp ni nk mlah...msa x mengizinkan..i miss you all time...ok la..sampai sini saja..saya rileks jak..okla..bye..♔♪♪♪♪♪

Selasa, 4 Jun 2013

cuti+shopping

mornight guys!!!
apa khabar...lmk dh x bukak blog...maklumla...bok plang bercti...pa cta cuti tak wg???ok x???saya pergi kL cuti tok....pasya cti2 kt melaka juak...best!!!!....bnyak tmpat pegi....mkin2 shopping..kali tok kali kedua pegi kL..bok twuk tmpt ney murah utk bershopping...hhihihihi...best eyh...mok pegi gik lak...hahahahhatak wg??/di ctok ada la gmba nak di share...jap ar...



































































































Sabtu, 18 Mei 2013

Terima kasih ya allah

Baruk bgn tdo..dpt msj dr sahabat suoh kol..jdi saya kol...bila saya kol..seluruh badan saya bergegar...kesejokkan bila trdga suara nya...ya allah..terima ksih sbb kau dh makbulkan doa aku..ya allah dia adalah anugerah yg tdk trnilai..mendengar suara nya mcm aku x berada dunia aku shngga aku x dpt brckp...terkelu lidah saya...sesungguhnya aku amat merinduimu...ya allah andai dia bkn jodoh aku,aku akan jdikan nya sbg kngn yg pling trindah...sayang capital A ..kmk mok tak tauk..kmk syg kitak..fromm deep2 heart...kmk xpt tumpukan perhatian bila tak ckp..ntahla..fikiran melyang..melyng ntah kemana..miss you so much...hati melonjak2..tatkala kitak brckp..heeeee
okla...kmk nak tdo lok..harap2 klak pt dgar sora tak gik..ok..ya allah..aku bersyukur glak2...

Menanti

Kmk sentiasa tggu kta..mcm ney mek nk mulakan...ya allah..bgi petunjuk..aku sgt merindukan nya..rindu gilak3..ya allah..kau kabulkan doaku ya allah... dlm hati tok  sentiasa menanti  xpnah kmk rasa cmtok...kmk harap kesabaran kmk..mek membuahkan hasil...

Sabtu, 11 Mei 2013

harus terpisah

assalamualaikum..ya allah..adakah patut saya melupakan nya begitu sahaja???saya amat menyayangi insan insan itu...ya allah inikah dugaan yang kau berikan kepada ku???aku sangat berharap mendapat insan seperti itu..kuatkan la hati..aku mahu yang halal disisinya...insya allah..aku xkan lupakan nya...aku ada allah..allah sentisa dgar aku..ya allah..sesungguhnya ini adalah cabaran...aku hampir tewas ya allah...xda yg mustahil dlm hidup andai kita x berusaha..mcm ni say nak brusaha..saya hanya bertawakal..
next..exam x lmk gik..what should i do!!saya teramat risau dengan exam yang akan datang..ada seminggu gik...jauhi aku dri segala godaan...wish me luck guys...assalamualaikum...